Benvinguts!!!

Benvinguts al meu espai web   

Feia temps que buscava una forma d’organitzar tot el que estava realitzant tant dins l’aula com fora d’ella, tot allò que posava en pràctica amb els alumnes i tota la meva formació i noves experiències. Vaig pensar en la creació d’un blog però aquest no em permetia organitzar la informació d’una forma ordenada tal i com jo estva buscant. Aprofitant l’espai que el departament m’havia proporcionat  a phobos vaig pensar que podia ser interessant instal·lar un gestor de continguts que em permetés publicar una web dinàmica que anés canviant amb facilitat en el temps, aquest va ser Joomla que de moment funciona perfectament. Així que després de buscar informació i apendre com funciona Joomla, sobre tot amb l’ajuda d’algú molt proper, l’agost del 2009 vaig decidir engegar aquesta web.

Encara queda molta feina ja feta per publicar però poc a poc espero anar-la “postejant”.

Així doncs aquest espai pretén ser una recopilació de tota la meva tasca docent, els meus interessos i a més si pot servir a algú per treballar a l’aula o per trobar algun curs o activitat del seu interès encara millor.

La veritat és que he d’agrair a tots els que usen webs, blogs, wikis,…. les seves aportacions en aquest petit/gran món del qual he pogut apendre i conèixer moltes coses i sense els quals segurament aquesta web no existiria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *